Om meg

Heisann, jeg er en jente som heter Nina og min store interesse er dyr, mest hunder og hester.

Nina, Fanta og Tara i byen.

Jeg har hatt hunder i nesten hele mitt liv, og både hunde og heste interessen kan jeg nok takke min søster Vivian for.. Til vår mors store glede(hun var redd for både hester og hunder på den tiden)så kom min søster hjem med alt på fire ben både stort og smått og lurte på om hun kunne beholde dem… Noe vi selvsagt ikke fikk men prøvde alikevel…

Etter mange nei og utalige sjokk for mamma når hun stadig kom inn på rommet vårt og fant en hjemløs katt, en ensom hund og slikt så fant Vivian ut at det var bedre å begynne å passe hunder og stelle hester, og som den snille 4 år eldre søsteren hun var så tok hun ofte med meg.

Det ble mange turer både med hund og hest. Og slik startet det. Idag har jeg 3 hunder og en hest på fòr sammen med ei venninne.

Jeg er gift med verdens snilleste mann som kansje ikke helt deler min kjærlighet til dyr men han står på og deltar og koser seg uansett! Har også den nydeligste datter noen kan ønske seg, men nå begynner hun å bli voksen og har flyttet hjemme fra og fått seg samboer i Hønefoss.

e-mail: nina@madamim.net eller MSN: madamim@live.no